7/10/09

Mr. Murphy

Olipa kerrassaan mahtava työpäivä. Työkaveri teloi jalkansa ja se tarkoitti 11h päivää ilman ruokatuntia. Kun yhtälöön lisätään asiakaspalvelu ja tietokoneet, oli lähestulkoon väistämätöntä että kaikki meni päin helvettiä. Työpaikallani ei ollut varmaan yhtään laitetta joka ei olisi sanonut yhteistyösopimustaan irti, mutta onneksi asiakaspalvelun "hyvät puolet" löivät jossain vaiheessa sen verran reippaasti yli, että en voinut kuin nauraa koko tilanteelle. Printtasin näytön yläreunaan Churchillin lainauksen: "The best argument against democracy is a five minute conversation with the average voter" ja jatkoin hymyillen työntekoa.

Venyneen työpäivän ansiosta missasin ensimmäiset 5min Brünon ensi-illasta (ja ilmeisesti jonkun hanurissa olevan shampanjapullon). En tiedä oikein mitä tuosta elokuvasta sanoisi, sen verran silmät selällään ja naurahdellen poistuin teatterista. Kaava oli odotettu ja "elokuva" oli lähinnä kasa irtonaisia kohtauksia, jotka oli nidottu kasaan ohuella juonella. Mutta riman ali ja yli mentiin kyllä sellaista vauhtia että oksat pois. Parista kohtauksesta jäi vähän mauton fiilis, mutta lähinnä sen takia ettei uhrilla ollut oikein mahdollisuuksia puolustautua. Muu mauttomuus olikin sitten ihan uskomattoman hauskaa nähtävää. Sanakirjan kohdista "räävitön" ja "perverssi" löytynee jatkossa Sacha Baron Cohenin kuva. Parempi kuin Borat? Ehdottomasti. ****/*****




Leffan jälkeen kävimme pyörähtämässä oluella Kaisaniemenkatu 2:een ensi viikolla aloittavassa ravintola Nudessa. Paikka avataan nopean visiitin Helsingin yöelämään tehneen DDR:n paikalle ja saa nähdä kuinka äijien käy. Sijainniltaanhan tuo on vähän pimennossa ja hommaa varmasti riittää ja paikan on kehitettävä se oma juttu, että se saa ihmiset kiinnostumaan pidemmälläkin tähtäimellä. Bassoradio hoitaa poppipuolta, joten musiikista se ei ainakaan jää kiinni. Työpäivän väsyttämänä toleranssini jäi kahteen pitkään ja hoipertelin sen jälkeen suosiolla kotiin, joten kovinkaan perusteellista kuvaa en ehtinyt muodostamaan. Mutta katsellaan paremmilla silmillä viikon päästä.

Nyt on vuorossa harakiri kyykkytelineen vieressä, kun hikoilen pois kaikki viikon aikana kertyneet morkkikset huonosta treenitahdista. Sitten suihkun kautta kohti keskustaa ja vähän pirteämmällä fiiliksellä kohti yötä ja loman viimeistä vapaata viikonloppua.


P.S. Ensi yönä otellaan todella kovatasoinen UFC 100-turnaus ja huomenna olisi tarkoitus katsoa vapaaottelumatsit kavereiden kanssa "livenä". Pysyttelen siis visusti erossa netistä ja tuloksista kunnes saan lainattua matsit Amerikan serkulta..

No comments:

Post a Comment