7/23/09

Laatuaikaa

Pakko myöntää että opiskelu maistuu ja hommassa alkaa olla muutenkin aika ammattimainen ote. Viikko on mennyt luennoilla ja tietokoneharjoituksia tehdessä, eikä tunnu oikeastaan missään vaikka päivät ovatkin välillä pitkähköjä (eilen 11h..). Toisaalta ATPL-teorioiden jälkeen kaikki opiskelu on aika suffelia. Alkaa tuntua siltä että koulun loppu häämöttää, vaikka edessä onkin vielä 6kk reipastahtista menoa.
King Airin simussakin tuli käytyä ja järjestelmien paljous hyökkäsi silmille aika huolella. Ei muuten, mutta kun kaikkii toimii tosiaan enemmän tai vähemmän analogisesti ja uusista liikennekoneista poiketen kaiken saa tehdä käsin. Nyt listojen lukuun meni vaatimattomat 1,5h ennen kuin kone olisi ollut valmiina lentoonlähtöön. Kuukauden päästä sama pitäisi saada suoritettua puoleen tuntiin. Tosin on sen oppinut kaikki muutkin, joten eiköhän ne listat kutistu silmissä kymmenien toistojen myötä. Vaikka kingi onkin vanhanaikainen, on se lentokoneena ehdottoman hyvä. Tehoa on enemmän kuin laki sallii ja kaikesta huokuu tietty ilmailun kulta-aikojen fiilis. Kunhan vain huoltoviiveet eivät venähtäisi pitkiksi meidän kohdalla, kuten kävi parin edellisen kurssin kanssa..

Metallica ja Sonisphere toimii erinomaisena vastapainona arjelle. Talo täyttyy huomenna harvinaisen hienoilla herrasmiehillä, kun kymmenkunta kaveriani tulee vierailulle. Jos sää vain suinkin sallii, käymme katsomassa yläpuolelta lauantain keikkapaikkaa, testaamassa autolla kuinka pitkälle kiitotie riittää ja grillikin käy kuumana. Alkaa olla jo aika pahat Metallica-täpinät päällä ja en millään malttaisi odottaa keikkaa. Tulossa on todella hyvä viikonloppu!

No comments:

Post a Comment