7/26/09

Kaikki jäi kehään

Olipa kertakaikkisen hyvät rallit. Perjantaina talo alkoi täyttyä vierailla ja vaikka sää vähän nikottelikin, niin silti grilli kävi kuumana. Koulun jälkeen kävin näyttämässä parille kaverille festarialuetta ylhäältä päin ja huonon kelin siivittämänä lentämisessä oli sopivasti fiilistä muutenkin. Tarkoitus oli myös testata Porschea kiitotiellä, mutta ei huvittanut lähteä kokeilemaan miltä vesiliirto tuntuu kun vauhtia on pitkälti kolmatta sataa. Joten kun kone saatiin paketoitua halliin, oli aika rynnätä saunaan ja avata viikonlopun ensimmäinen mallas.
Ilmeisesti muillakin oli hauskaa laajarunko-Cessnan kyydissä
Sonisphere oli kyllä todella onnistunut paketti! Kirjurinluotoa parempia puitteita tuollaiselle tapahtumalle tuskin on ja bändit hoitivat oman tonttinsa enemmän kuin hyvin. Metallica veti settinsä jäätävän isoilla henkseleillä ja vaikka Ulrich ehkä onkin parhaat päivänsä nähnyt, niin paikalla oli tasan 60 000 ihmistä jotka olivat aivan pähkinöinä. Ehkä vähän yllättäen Linkin Park meni kuitenkin allekirjoittaneen kirjoissa illan ykkösesiintyjän paikalle. Chester veti setit läpi ihan uskomattomalla energialla ja ilman paitaa. Ja kun elämää suurempaan karismaan vedetään kylkiäisiksi tuollainen laulutaito, niin ei se siitä kyllä enää parane.
Jottei mene liialliseksi kehumiseksi, niin itse järjestelyt oli kyllä hoideltu vähän miten sattuu. Ruokaa sai jonottaa tuntikausia ja alkoholilain ja vajaan miehityksen vuoksi olutteltoille oli aivan älyttömät jonot. Kävi kyllä sääliksi niitä työntekijöitä jotka joutuivat vääntämään perse hiessä duunia ilman minkäänlaisia taukoja ja ihmismassa vaan velloi päälle kaljanhimoissaan. 60 000 ihmistä on toki ihan jumalattomasti, mutta tuskin se kenellekään yllätyksenä tuli. Mutta ensi kerralla sitten paremmin ja kokonaisuutena festari oli sitä tasoa, että se on taatusti jatkossakin aivan täynnä.
Nyt takki onkin aika tyhjä ja huomenna ponnistetaan taas kohti arkea. Taidanpa aloittaa päivän aamulenkillä ja juosta pahan hengen (taas) pois.

No comments:

Post a Comment