10/4/09

"OSB, 1700ft, simulated engine failure"

Koulutus etenee kiitettävää tahtia. Kolmen keikan viime viikko huipentui iltasimuun, jonka ansiosta olin kotona Helsingissä vasta yhden jälkeen yöllä. Unta palloon ja yhdeksältä lauantaivuoroon töihin. Nyt ollaan taas matkalla kohti Poria ja huomisen progress check odottaa. Ei tässä pääse ainakaan laiskistumaan.




Huomisen ohjelmassa on moottorihäiriöillä maustettu lähestymisrusetti, eli lennetään erilaisia lähestymisiä kiitotien kumpaankin päähän ja toinen moottori menee simuloidusti milloin missäkin. Veikkaan että lentopojan perse on hiukan hiessä kun urakka on saatu päätökseen. Oman mausteensa tuo se, että kyseessä on arvosteltava lento. En tiedä olenko satuttanut pääni jossain, mutta jostain käsittämättömästä syystä odotan tuota lentoa.




Tiistaina onkin sitten vuorossa ensimmäinen matkalento oikealla koneella ja lennämme Oulun kautta Rovaniemelle ja takaisin.


Ja se viikko olisikin sitten siinä ja edessä tod.näk puolentoista viikon loma. Tulee kieltämättä hyvään saumaan, eikä tässä ole enää mikään erikoinen hoppukaan, koska ennen kaiken päättävää skill testiä on jäljellä enää neljä keikkaa. Se on vähemmän mitä olen lentänyt viimeisen viikon aikana.


---


Koulukiireiden vuoksi vapaalta ei ole paljoakaan kerrottavaa. Lauantaina tuli pyörähdettyä jo aiemmin mainitussa Nudessa ja se on näköjään aika nuoren porukan suosiossa. Tipun ehkä kohderyhmän ulkopuolelle ja setä-fiiliksiltä ei voinut välttyä, mutta hyvä että paikka on saanut oman jalansijansa yöelämässä.


Treenihommat menee miten menee, mutta tässä ihan hyvää asiaa salilla urosteluun liittyen. Pitänee pistää kokeiluun, kunhan saan rämmittyä tämän nykyisen ohjelman läpi.




Katselin vanhoja blogimerkintöjä ja alkoi naurattaa kun lueskelin mitä tavoitteita olin asetellut vähän joka asian suhteen. Kitara ei kestä edelleenkään käsissä, venyvyyttä löytyy kuin verotoimistosta konsanaan ja brassin suhteenkin mennään mallia "tämä on voimalaji". Ja eihän se ole.


Mutta ehtiihän tässä.

No comments:

Post a Comment