6/15/12

Tour de USA 2012

- "Tuota, mites se valasreissu San Franciscossa?"

- "Onko se kalastusreissu vai jotain katseluhommia?"

Talven pimeydessä karttapallo alkoi pyöriä ja sormet alkoivat tökkiä toinen toistaan eksoottisempia kohteita. Etelä-Amerikkaa, Väli-Amerikkaa, Japania, Kiinaa, Afrikkaa, USA:ta. Koska maapallolla on ikävä tapa kääntää vuodenajat päälaelleen navalta toiselle, pohjoinen pallonpuolisko ja kesä alkoivat viedä voittoa. Joku heitti ilmaan Road tripin jenkeissä ja edellisen coast to coastin muistot alkoivat pyöriä mielessä. Muutamasta herrasmiehestä päästiin nopeasti pariin autokuntaan ja päätös oli sillä selvä. Lennot varaukseen ja lomaneuvottelut käyntiin.

Lomaa edeltävä hulabaloo oravanpyörässä päättyy juhannusaattona ja istumme koneessa kohti Chicagoa. Uraputkessa puskevien miesten on aika taantua pikkupojiksi, pistää oluet kylmään ja painaa talla pohjaan.

Suunnitelma on täydellinen, eli siinä ei ole järjen hiventä. Toinen autokunta lentää Las Vegasiin viikkoa myöhemmin ja sillä välin ensimmäinen auto elää hikeä, kylmää olutta ja eeppistä maisemaa 4500km:n edestä. Täydellinen radiohiljaisuus pari päivää ja Vegasista kohti Death Valleyta, Yosemitea, Lake Tahoeta, Napa Valleyta ja lopulta San Franciscoa. Luoja yksin tietää mitä reissussa tapahtuu, mutta se on varmaa että tapahtuu.

En malta odottaa.


View Larger Map

















No comments:

Post a Comment