3/23/10

Kevät! Lunta.. loskaa.. kevät! Lunta.. loskaa..

Kylläpäs Herra Isoherra on nyt taas niin kovin vitsikkäällä päällä. Suomalaiset ovat ilmeisesti sopeutuneet kaamokseen niin hyvin, että kun 9kk talvihorros ei näytä tuntuvan missään, niin pitää vielä pelleillä pienten muurahaisihmisten kustannuksella antamalla vähän toivoa ja sitten heittämällä tonneittain valkoista kakkaa niskaan. Hahhahhah. Hah.

Mutta kun musta huumori on kerran kovassa huudossa, niin jatketaan samalla linjalla. Hyvät naiset ja herrat, saanko esitellä ilma-aluksen päällikön, kapteeni Bob Robertsonin:


Ilmeisesti Bobin Beechcraft sanoi yhteistyösopimuksensa irti heti lentoonlähdön jälkeen ja tuli sen enempää kyselemättä tonttiin. Vaikka Bob ottikin onnettomuudessa aika pahasti kipeää, niin tilannekomiikkaa ei tästä tragediasta kyllä puutu. Ilme kertoo kaiken..

Tämä Kulula Airin piristävä maalaus on vanha klassikko, mutta muistuttaa hyvin että edes ilmailun ei tarvitse olla aina vakavaa. Kerrankin mainostoimisto on hoitanut hommansa viimeisen päälle.



  (kuvat suurenevat luonnollisesti klikkaamalla)




Tosin vaikka sen ilmailun ei tarvitse olla vakavaa, niin jonkinlainen itsesuojeluvaisto olisi hyvä olla olemassa, jos sääntöjen pänttääminen tuntuu kerta vastenmieliseltä. Edelliseen blogipostaukseeni viitaten, vielä yksi linkki hypoksiasta ja laskuvarjohyppääjien puuhastelusta. Kannattaa kelata suoraan aikaan 02:30..



Ja loppuun vielä hyvä listaus ilmailun lentävistä lauseista

Nauttikaa talvesta. Vai mikä tämä nyt onkaan.

No comments:

Post a Comment