12/19/09

Jouluruuhkaa

Kun koulun ja töiden samanaikainen puskeminen loppui, ajattelin että sitä saa nojailla taaksepäin ja rentoutua hetken. Mutta ei näköjään. Jouluruuhka pitää huolen että töissä tulee istuttua aivan riittävästi ja hulinaa riittää. Mutta on tämä vielä silti aikamoista hermolomaa, koska älyllisestä haasteesta nykyinen homma ei käy. Tosin ei voi valittaakaan, koska viihdyn hommissa hyvin ja kaikki on muutenkin kunnossa.




Sunnuntaina olisi ainoa vapaapäivä viimeiseen kahteen viikkoon ja senkin uhraan muutolle. Sain tutun kautta varsin näppärän yksiön Brahenkadulta ja odotan muuttoa innolla. Kimppakämppä sai tosiaan siirtyä hamaan tulevaisuuteen, koska herrasmiesten elämäntilanteet huitelee missä sattuu. Mutta yksin asuminen sopii kyllä kieltämättä tähän saumaan vallan mainiosti.

Viime vuosien mustalaiselämäkin on pitänyt huolen tavaroiden luonnollisesta karsinnasta, eikä ole pelkoa että tarvitsee rahdata sohvaryhmiä yhtään mihinkään. Kämppä tulee täysin kalustettuna, joten miehen lisäksi osoitetta vaihtaa ainoastaan vaatteet, viskit ja kotiteatteri.






Tässä on tullut nyt vietettyä jokunen hetki täysin irti lentohommista (kuukausi tuntuu ikuisuudelta, ainakin pään tyhjyydestä päätellen), joten veri alkoi vetämään Malmin yleisilmailullisiin tunnelmiin. Kunhan pakkaset hieman laantuvat, niin käyn testaamassa taas laajarunko-Cessnan huimaa nousukykyä. Muutenkin tammikuun lopussa on vielä MCC-kurssiin liittyvät simut, joten ei tässä nyt ihan jalat maassa olla.



Katsokaapa tätä sälliä. Kunhan se tuosta kasvaa, niin noilla viihdyttäjän lahjoilla tehdään taalaa, enkä usko että seurastakaan on pulaa. Uskomattoman suloinen nasseli :)



No comments:

Post a Comment