12/10/09

Heikelä (Sainio) Korporaatio

Järkyttävästä kurasta viihdemaailman huipulle, siinä Kim Sainion CV referoituna. Suomeksi sanottuna mies tuli testaamaan siipiään Linnanahteen saappaisiin, suoraan Big Brotherin ohjaajan pallilta. Kun Linnanahde lähti kävelemään tv-hommiin (?),  olin varma että viime aikoijen paras aamushow oli kuollut ja kuopattu. Mutta onneksi taisin olla (taas) väärässä, koska kolmen jakson jälkeen jätkien kemia on sitä tasoa, ettei taida olla huolta tulevasta. Näköjään spontaani ääneen repeäminen podcastia kuunnellessa on yhtä noloa kuin aiemminkin. Jäätävän hyvää settiä!





Korporaation kaltaiset valopilkut ovat tervetulleita tässä jumalattomassa pimeydessä, mikä täällä pohjolan korvessa taas vallitsee. 24/7 pelkkää synkkyyttä, joka on omiaan masentamaan jokaista etäisestikään normaalia ihmistä. Siinä missä pärjään kesällä 7h yöunilla, nyt ei riitä mikään. Kahvia kuluu enemmän kuin laki sallii ja jopa treenaamaan meneminenkin laiskottaa niin maan pirusti. Ei tämä nyt jumalauta vetele ja tämä voimaton laiskottelu saa loppua ennen kuin ehtii alkaakaan. Alan treenaamaan ja touhuamaan tarpeettoman paljon ihan uhallanikin, enkä taatusti anna talven synkkyydelle periksi. En vaikka mikä olisi.





----

Tanssi ei välttämättä ole se allekirjoittaneen juttu, koska notkeutta ja liikkuvuutta on yhtä paljon kuin elefantilla. Mutta koska kämppis on tanssija, tulee tuollekin lajille altistuttua tasaisin väliajoin. Anni näytti tänään varsin vaikuttavan videon, joka korkealentoisesta koreografiastaan huolimatta aukeaa tyhmemmällekin. Aika vaikuttavaa tulkintaa.



Rakastuin  välittömästi.

No comments:

Post a Comment